Brochure

In onze nieuwe brochure vindt u een overzicht van inspirerende projecten en een beknopte beschrijving van onze producten en systemen. Leer meer over de kracht en de veelzijdige inzetbaarheid van vloeibare kunststoffen.

Als onderdeel van De Boer NV, uw plat dak specialist, worden de vloeibare kunststoffen van De Boer Liquids ingezet voor het waterdichten van daken en dakdetails. Maak kennis met ons ETA gekeurd dakdichtingssysteem dat toepasbaar is op elk type ondergrond en voor een eenvoudige, maar duurzame (+ 25j.) afdichting zorgt.

Verhoog de veiligheid voor de onderhoudsdiensten op uw dak dankzij onze veiligheidscoating. Een sterk contrasterende markering vermindert het valgevaar, bovendien is de coating kleurvast en slipbestendig.

Wanneer traditionele oplossingen te kort schieten, zijn vloeibare kunststoffen op hun best. Een terrassysteem met vloeibare kunststof is bestand tegen alle weeromstandigheden en geeft vocht geen kans op binnendringen. Mits de juiste opbouw kan bovendien een berijdbaar vloeroppervlak gecreƫerd worden dat zwaar voertuigverkeer toelaat. De parkeervoorziening zal eindelijk de uitstraling krijgen die het verdient.

De rekbaarheid en scheurvastheid maken vloeibare kunststoffen zeer geschikt voor het afdichten van werk- en expansievoegen. Bovendien zijn de producten bestand tegen de meeste zuren en basen, maar ook permanente waterbelasting is geen probleem. Dit laat toe om onze systemen in te zetten voor ondergrondse constructies, natte ruimtes, vijvers en fonteinen.