Dak

  • Platte daken
  • Parabooldaken
  • Dakdetails
  • Veiligheidsmarkering op daken

 

Sterke hechting, optimale flexibiliteit

Een vloeibare afdichting is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en goed te combineren met een groot aantal bij het dak relevante bouwmaterialen. Doorvoeren, naden, goten en opkanten zijn bij elke dakafdichting het zwakke punt. Met een vloeibare kunststof kan voor al deze detailaansluitingen een veilige en duurzame afdichting bekomen worden. Een vloeibare afdichting is flexibel waardoor een volledig naadloos geheel ontstaat dat de complexe vormen van de ondergrond feilloos volgt. Het vloeibare membraan is volvlakhechtend waardoor vocht geen kans krijgt om door te dringen. De afdichting is volledig gewapend en uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Brandveilig

Onze producten zijn koud verwerkbaar waardoor geen gebruik gemaakt dient te worden van open vlam of hete lucht. Hierdoor wordt het risico van brand op een dak geheel vermeden. Het uitgeharde dakmembraan is bovendien vliegvuurbestendig (Broof t1).

 

Val op

Een kleurige en duidelijk zichtbare aanduiding contrasteert sterk met het dakoppervlak. Dat verhoogt de veiligheid. De coating is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en kan rechtstreeks worden aangebracht op verschillende types dakbanen. Bovendien is de markering UV-resistent en slijtvast.