Speciale projecten

  • Ondergrondse constructies
  • Werk- en expansievoegen
  • Vijvers en fonteinen
  • Natte ruimtes
  • Wegen, bruggen

 

Flexibel

PMMA hars is een modern en duurzaam product dat ingezet wordt wanneer de traditionele materialen niet volledig aan de eisen voldoen. Hun kracht zit in de flexibiliteit van het materiaal en de goede hechting op zeer uiteenlopende ondergronden.

Dit type vloeibare kunststof is uitermate geschikt voor sanering en renovatie van bijvoorbeeld historische bouwwerken, vijvers/fonteinen en watertorens. Verder maken vele fabrikanten van constructies in waterondoorlatend beton gebruik van PMMA bij de afdichting van (uitzettings-)voegen en ondergrondse constructies. Bovendien heeft dit type vloeibare kunststof zijn diensten bewezen als afdichting onder giet- en wals asfalt op brugplaten.

 

Naadloos

De naadloze afwerking van vloeroppervlakken in natte ruimtes en keukens draagt dan weer bij aan een verbeterde hygiëne en vereenvoudigt het reinigen.

 

Opvallend

De weginfrastructuur wordt tegenwoordig voorzien van kleuren ter aanduiding van gevaar. Ook dit kan met PMMA hars uitgevoerd worden. Elke gewenste RAL kleur is leverbaar en de coatings zijn in verschillende ruwheden verkrijgbaar, dit creëert een slipvast oppervlak